TRY AND BUY: de laatste trends

on

Try And Buy is de nieuwe virtual reality toepassing voor webshops. Zij geven de gelegenheid om al deze kleding van verschillende merken virtueel te passen. Men maakt een persoonlijke avatar aan, waarbij alle maten doorgegeven worden. Ook het hoofd van de avatar kan aangepast worden aan het eigen gezicht. Het doel van deze virtuele paskamer is dat de kopers precies weten hoe het staat. Het grootste probleem van online shoppen is namelijk dat vrouwen niet weten hoe kleding staat en daarvoor nog steeds naar de fysieke winkels gaan. Try And Buy is dé oplossing voor dit probleem. Klik hier voor onze video!

Om je even op te warmen voor de komst van de virtuele paskamer, zijn wij op zoek gegaan naar de laatste trends van het komende seizoen.

De poncho

De poncho is terug, en hoe! Tien jaar geleden had de poncho nog een hoge hals en een kort model, maar de huidige versie heeft meer iets weg van een cape. Mooi om te combineren met hakken en een skinny jeans.

giphy

 

De Chelsea Boots

Het klassieke model Chelsea boot heeft een restyling gehad. De boots zijn te herkennen aan de enkellaarsjes met lage hak, ronde neus en elastiek aan de zijkanten. De Chelsea boot is daarom ook dé musthave voor het nieuwe modeseizoen! Wij zijn het er over eens dat deze zwarte toch het mooist zijn, mede door hun simpele maar toch chique uitstraling.

giphy (2)

De Oversized Sweater

Comfortabel en fashionable! Deze sweater houdt je warm tijdens de laatste koude winterdagen en je ziet er daarnaast ook nog eens gestyled uit. Perfect te combineren met een skinny jeans, maar zelfs met een korte broek of rokje!

giphy (1)

Dit artikel is gemaakt door Esmee, Felicia, Lisa, Anouk K., Anouk V. en Sharon

Bron 1: The Trend Spotter
Bron 2: Intreza
Bron 3: Style My Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *