5 redenen waarom jij deze AR-applicatie moet gebruiken

on

Adem of leef jij Augmented Reality of ben je gewoon geïnteresseerd? Dan is deze applicatie echt iets voor jou! Deze pocket size versie kan je overal mee naartoe nemen en is altijd binnen handbereik. Lees snel verder wat deze applicatie jou biedt:

 1. Profiel
  Nadat de applicatie gedownload is, verschijnt er een pop-up waarbij je een profiel moet aanmaken. Hierin kan je als gebruiker aangeven hoe je heet, hoelang je al werkervaring hebt en welke functie(s) je vervult en wat je als gebruikersnaam wil. Dit profiel draagt bij aan de andere functies in de applicatie als vraag en aanbod en forum.
 1. Home
  Op de homepage is een interactieve infographic te zien. Het is mogelijk om door de infographic te scrollen en om op onderdelen te klikken. Aan die onderdelen zijn extra stukken informatie verbonden of er is een filmpje te zien. Elke week zal er een andere infographic te zien zijn op de homepagina. Het thema van de applicatie zal dan ook veranderen. Dit gebeurt aan de hand van de overheersende kleuren die te zien zijn in de infographic. Via het forum zijn infographics te delen en aan de hand van populariteit en professionaliteit, wordt de meest geliefde inforgraphic gekozen die dan een week lang te zien is in de app. Mediaprofessionals worden op deze manier gemotiveerd en gestimuleerd om hun werk te delen met de buitenwereld.
 1. Nieuws
  De nieuwsfunctie wordt dagelijks geüpdatet met nieuwe trends en ontwikkelingen over Augmented Reality. Achterblijven op de laatste ontwikkeling wil natuurlijk niemand. De functie biedt ieder de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de laatste mogelijkheden.
 1. Forum
  De app geeft ook de mogelijkheid aan gebruikers, de (jonge) professionals, om te praten via het forum. Op het forum is het mogelijk om eigen werk te delen. Zo kan je als gebruiker je zelfgemaakte infographic delen. De andere gebruikers kunnen deze infographic weer zien en hierop reageren als ze willen.
 1. Vraag en aanbod
  De AR Guide Applicatie heeft een vraag en aanbodfunctie. Augmented Reality ontwikkelaars en experts krijgen hier de mogelijkheid om samen te werken met bedrijven. Beide partijen kunnen hier advertenties plaatsen om vraag en aanbod samen te brengen. In het profiel heb je als gebruiker, als het goed is, aangegeven welke functie je vervuld. Zo kan je als marketingmanager bijvoorbeeld een advertentieplaatsen waarbij je naar ontwikkelaars zoekt voor een nieuwe Augmented Reality applicatie die bijdraagt aan de betrokkenheid van het bedrijf. Geïnteresseerde ontwikkelaars kunnen hierop klikken en jou een bericht sturen.

Scr3+4.jpg

 1. Homepage                                                         2. Vraag & aanbod

Scr1+2

 3. Menu                                                                      4. Nieuws

Neem ook een kijkje op de pagina van de Auteurs: Chynna, Githa, Lu, Tom en Kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *