De week van FOMO – Video Teaser!

on

Screenshot 2016-01-26 12.00.56

En zit je al klaar voor de sketch van vrijdag? Nog eventjes wachten, want daarvoor moet je vrijdag achter je laptop kruipen. En dat wil je zeker, want de sketch laat precies zien wat er in het dagelijks leven van iemand met FOMO gebeurt. In de tussentijd worden er natuurlijk de rest van de dagen gewoon artikelen geplaatst die allemaal over Fear Of Missing Out gaan! Om je toch een beetje iets te laten van zien de sketch, is hier al een korte teaser van de uiteindelijke video!

———

Ben jij al bekend met onze reporters? Leer Marit hier kennen, of Imme hier. Lees hier meer over Julia en over Sylvia hier of bekijk onze mannelijke reporters Roy hier en Leroy hier eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *