Infographic: Alle voordelen van Periscope

on

Periscope is een livestreaming app van Twitter. De gebruikers van deze app kunnen video’s live mee kijken of zelf met hun smartphone een video streamen. Het voordeel aan Persicope is dat deze manier van livestreaming laagdrempelig is: een professionele camera is niet nodig, omdat het streamen via je telefoon gaat. Je hoeft natuurlijk ook niet de video te monteren, omdat alles live is. Maar hoe gebruik je Periscope op zakelijk gebied?

De Persicope app biedt onder andere een chatfunctie waardoor gebruikers met jouw bedrijf direct via Periscope kunnen communiceren. Op deze manier heb je persoonlijk contact met je doelgroep. Een organisatie zou Periscope kunnen gebruiken om een kijkje achter de schermen te geven, een sneak preview geven van een nieuw product of de kijker meenemen naar exclusieve (grote) evenementen. Zo bouw je als bedrijf ook een persoonlijke band op met je doelgroep.

Periscope Infographic (1)


Auteurs:
Lisa Noya
Zoë Montijn
Anneroos van Eijck
Tamara de Groot
Maaike Phielix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *