Infographic: alles over Fear of Missing out

on

Sinds de opkomst van Social media en de smartphones is FoMo steeds groter aan het worden. De angst om iets te missen wordt steeds groter en ‘populairder’ onder jongeren. Iedereen heeft zijn mobiel 24/7 bij zich en kijkt er om de haverklap op. FoMo kan echter nare gevolgen hebben als je echt een verslaving hebt, maar het kan ook voorkomen worden door je gedrag aan te passen. Wij hebben voor jou een artikel geschreven die geheel in het teken staat van FoMo. In dat artikel en in deze infographic kom je alles te weten over FoMo. 

 

Untitled Infographic-2

 

Heb jij last van FoMo en/of andere vragen? Laat het ons weten

 


Auteurs van dit artikel:

Richelle van Dinter
Etienne Goudriaan
Caroline Bruyèl
Luana Muskita
Sabien Gish

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *