Abel en Pip; een kijkje in een leven met FOMO

on

Fear Of Missing Out, oftewel FOMO, iets dat bekend is bij veel social media gebruikers. Het zijn de mensen die twintig keer per uur Whatsapp checken, constant de Twitter feed refreshen en altijd Facebook statussen updaten. Waarschijnlijk ben je al bekend met dit fenomeen.

De onderstaande infographic laat je een dag in het leven zien van Abel en Pip. Abel, die lijdt aan FOMO, heeft een druk sociaal leven, terwijl zijn vriendin Pip een prima leven lijdt zonder al die moderne media. Benieuwd naar de verschillen in leefstijlen? Scroll snel naar beneden!

fomo-infographic-defHerken jij je in één van deze feiten? Ken (of misschien ben) jij een Abel of Pip of heb je handig tips om te leven met FOMO? Laat het hieronder weten!


Lees alles over de makers:
Sylvia Tran
Roy Boere
Julia de Jonge
Marit Metselaar
Imme Langenhuizen
Leroy Souverijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *