TEDtalk: First Impressions

In de afgelopen weken heb ik het vooral over netwerken gehad, en het combineren van online en offline en zakelijk en privé. Maar er is één belangrijk ding dat ik nog niet met jullie heb besproken: het maken van een goede eerste indruk. Het opbouwen van relaties en een goed netwerk, het binnenhalen van een opdracht, of zelf een nieuwe baan krijgen; de eerste indruk is het halve werk. In je professionele leven is het belangrijk om zowel online als offline een goede eerste indruk te maken:

Aanvullende bronnen:
Catch your Talent
Intermediair
Empower
The Marketing Factory

Dit is mijn eigen ervaring, gecombineerd met eerder gedaan onderzoek. Ik ben wel eens benieuwd naar jullie mening over dit onderwerp. Zijn jullie bewust bezig met wat voor eerste indruk jullie maken? En komen jullie online en offline als dezelfde persoon over?

Over de auteur: Esther Mariman

Meer over netwerken? Lees dit artikel
Benieuwd naar de mening en ervaring van een ervaren digitale professional? Lees dit artikel

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s