TED-talk: Het geheim van een succesvol YouTube kanaal

YouTube bestaat nog niet eens zo heel lang, maar is nu al één van de grootste en bekende video platformen. Er zijn veel mensen die tegenwoordig een eigen YouTube kanaal willen opstarten, maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ook zijn er veel kleine, onbekende Youtubers die hun kanaal willen verbeteren, maar niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. In deze TED-talk zal het geheim van een succesvol Youtube kanaal worden uitgelegd.


Zou jij een eigen Youtube kanaal willen opstarten? Laat het mij weten in de reacties.

Meer weten over de auteur? Klik dan hier.

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lu Luong schreef:

  Interessant! Ik ben soms best nieuwsgierig naar achtergrondinformatie van sommige video’s. Daar ontleent een tweede kanaal zich inderdaad perfect voor waar soms “making of” video’s worden getoond. Maar om zelf een kanaal op te starten? ik ben eerder een watcher dan een producer 😉

  Liked by 2 people

  1. Marit Metselaar schreef:

   @2009luong Bedankt voor je reactie! Ik heb precies hetzelfde. I kijk zelf heel veel video’s, maar denk ook niet dat ik het durf om eigen video’s te maken. Zou het wel heel leuk en tof vinden. Kijk jij meer Nederlandse YouTubers of eerder buitenlandse?

   Like

   1. Lu Luong schreef:

    Ik kijk eigenlijk alleen maar naar YouTubers uit het buitenland. Vind hun content en de omgeving waarin ze filmen toch wel leuker om te zien.

    Like

 2. christyannewortman schreef:

  Interessant! Mocht je ooit een YouTube kanaal willen beginnen dan zijn er bedrijven die je hierbij kunnen helpen. Hier heb ik een stuk over geschreven.

  https://micwatching.nl/2015/10/06/christian-hoyer-de-jeugd-van-tegenwoordig-kijkt-niet-meer-televisie-op-de-traditionele-manier-maar-kijkt-online-tv-met-name-via-youtube/

  Like

 3. ZoëMontijn schreef:

  Heel leuk om te bekijken! Ik ben zelf eigenlijk nooit zo met YouTube bezig, maar dit is toch wel heel handig om te weten allemaal 🙂

  Like

 4. royboere92 schreef:

  Interessant Marit! Mocht je ooit als beginner willen beginnen met YouTube, lees dan eens mijn artikel op micwatching.nl over de eerste belangrijke stappen die je moet nemen.

  Zie hier het artikel;
  https://micwatching.nl/2015/09/30/de-eerste-stappen-met-youtube/

  Like

 5. sylviatr_n schreef:

  Handige tips!! Kan ik zeker gebruiken bij mijn eigen YouTube kanaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s