Tommie Vogelsang

on

He hallo,

Wat leuk dat je op mijn pagina bent beland. Mijn naam is Tommie Vogelsang, 25 jaar oud en zoals velen hier een MIC-student. De afgelopen maanden heb ik mijzelf verdiept in het fenomeen ‘televisie’. “Ja hallo, dat is een super breed begrip!” Klopt. Naast het maken van meerdere talkshows, een documentaire en interviews, heb ik ook enkele reportages gemaakt. Simpel gezegd houdt dit in dat je op pad gaat met een klein team op zoek naar een interessant item en dit op jouw eigen manier vastlegt. Het liefst natuurlijk zo origineel mogelijk. Dit is wat ik het tofst vind om te doen.

Als mediaprofessional vind ik schrijven ook erg leuk om te doen. De combinatie beeld en tekst past perfect bij mij. Op mijn pagina zal je dan ook op z’n tijd een boeiend geschreven item vinden. Mocht je daar klaar mee zijn, kan je uiteraard ook een kijkje nemen naar mijn geschoten beeldmateriaal.

Oh en voor ik het vergeet: mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag. ­čÖé

Veel plezier op mijn pagina.

Tommie

0 reacties Voeg uw reactie toe

  1. lisaschreuder schreef:

    Ik kijk enorm uit naar je content, Tommie. Je introductie klinkt in ieder geval veelbelovend!

  2. lisaschreuder schreef:

    Ik kijk enorm uit naar je content, Tommie. Je introductie klinkt in ieder geval veelbelovend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *