Nog één keer! Zo gebruik je Instagram succesvol

Een interessant artikel over het succesvol inzetten van Instagram!

MICwatching.nl

Cliché, maar veel bedrijven weten nog steeds niet hoe ze Instagram succesvol kunnen inzetten. Zoals veel marketeers inmiddels al weten is Instagram een handige tool om dichtbij de doelgroep te komen zonder dat je op dezelfde plek hoeft te zijn (fysiek dan). Instagram biedt een merk of bedrijf de mogelijkheid om met de doelgroep te interacteren om er zo achter te komen wat hun wensen en behoeften zijn. Door te leren hoe Instagram werkt is het mogelijk om onder andere meer brand awareness te creëren. De grote vraag is nu nog: hoe doe je zoiets?

  1. Past Instagram bij jouw bedrijf?

(Media)bedrijven denken vaak dat ze op alle kanalen aanwezig moeten zijn om erbij te kunnen horen. Integendeel, soms is jouw doelgroep daar simpelweg niet te vinden en slaat het daarom niet aan. Doe daarom eerst onderzoek. Het rapport van Pew Research Centre laat per social media platform de demografische gegevens…

View original post 722 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s