4 tips voor het inzetten van social media in uw bedrijf

on

Zo kan je social media inzetten!

MICwatching.nl

De interactie met bedrijven via Facebook neemt af. Facebook is in deze tijd hét medium waar verwacht wordt snel en volledig antwoord te krijgen op een bericht. Uit recent onderzoek van digitaal-werven is echter naar voren gekomen dat de mogelijkheid om interactie te kunnen hebben met bedrijven via Facebook het laatste jaar gedaald is. Veel bedrijven en organisaties maken wel gebruik van social media, maar deze worden steeds vaker niet optimaal benut. Maar hoe zet je als bedrijf je social media nou wel goed in? Wij geven je 4 handige tips!

  1. Ga de conversatie met je bezoekers aan

Zorg er allereerst voor dat bezoekers de mogelijkheid hebben om via welke social media kanaal dan ook interactie op te kunnen zoeken met je bedrijf of organisatie. Vervolgens is het belangrijk dat deze mogelijkheid ook optimaal beheerd wordt, zodat er op elke moment van de dag gereageerd kan worden op een bericht…

View original post 546 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s