Anne Sierksma

anne_sierksmaHoi hoi! Welkom op mijn auteurspagina van MICwatching.nl. Laat ik maar beginnen met jullie te vertellen wie ik ben. Mijn naam is Anne Sierksma en ik ben 19 jaar. Ik woon momenteel bij mijn ouders in het kleine maar gezellige Hoogkarspel. Doordeweeks ben ik voornamelijk in Amsterdam te vinden. Hier zit ik namelijk in mijn derde jaar van de studie Media, Informatie en Communicatie.

Vorig jaar heb ik mij gespecialiseerd in Digitale Media en omdat mij dit goed beviel heb ik ervoor gekozen om dit jaar verder te gaan met Digitale Mediastrategieën. Het zal dan ook niet als een verassing komen dat mijn interesse vooral ligt bij social media en alles daar omheen. Verder houdt ik van mode, lezen, schrijven en luister ik het liefst de hele dag door muziek.

Voordat de specialisatie in jaar twee begon heb ik drie maanden stage gelopen bij Little Soho, een online fashion boutique. Hier bedacht ik kort maar krachtige tekstjes bij kleding en onderhield ik de Facebook en Pinterest pagina’s. Ik heb hier veel geleerd en dat doe ik eigenlijk nog steeds. Mijn stage is nu namelijk een bijbaantje geworden!

Nog eventjes en dan begin ik ook met mijn minor Psychologie. Even helemaal iets anders, maar daarmee niet minder leuk. Ik heb er dan ook heel erg veel zin in en hoop dat ik de opgedane kennis later kan toepassen op het gebied van media.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s