Etienne Goudriaan

on

Me

Hoi allemaal!

Mijn naam is Etienne Goudriaan. Ik ben een 25-jarige nieuws- en mediajunkie. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik ben een schrijver met veel interesse voor digitale media. Op MICwatching zal ik me voornamelijk bezighouden met de invloed van nieuwe media op nieuws. Wat is de beste manier om sociale media in te zetten om mensen te betrekken bij het nieuws? Die vraag zal ik gaan proberen te beantwoorden. Zelf ben ik een Twitter-fantast en spui dan ook graag mijn (onzinnige) meningen over het internet. Ook heb ik een eigen Facebook en maak ik af en toe gebruik van Snapchat.

In de komende weken wil ik me meer verdiepen in het professioneel gebruik van Twitter, maar ook voor mij minder bekende netwerken als Instagram en Snapchat. Hierbij zal ik experts op dit gebied interviewen en hun ervaring op jullie overbrengen. Ook zal ik advies geven voor het gebruik van deze media.