Marcel Strijk

on

Ik ben Marcel Strijk. Ik ben 22 jaar en momenteel woon ik in Diemen. Ik volg de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Binnen deze studie volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Deze specialisatie bevindt zich in jaar drie. In jaar twee heb ik een stage en de specialisatie Digitale Media gedaan. Ik heb er dus voor gekozen om me te specialiseren in digitaal.IMG-20150428-WA0007

Deze stage heb ik gedaan bij IDG. Dit is een bedrijf dat tijdschriften en websites maakt. Hier heb ik nuttige praktijkervaring op gedaan over hoe het eraan toe gaat bij een mediabedrijf. Bij mijn stage heb ik vooral voor de website TechPanel.nl gewerkt. Soms hield ik mij ook bezig met het tijdschrift en de website van ComputerTotaal. Voor deze merken heb ik vooral de social media beheerd. Verder heb ik me bezig gehouden met het plaatsen van berichten op de website en het bijhouden van Google Analytics. 

In de toekomst wil ik graag werken in de digitale wereld. Graag zou ik iets gaan doen wat lijkt op mijn stage. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad en ik wil groeien in de digitale wereld. Heb je vragen over mijn artikelen, laat dan een reactie achter in het artikel. Dan zal ik je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.