Luana Muskita

on

Luana MuskitaHallo iedereen!

Ik ben Luana Muskita, 20 jaar en kom uit de kei (leuke) stad Amersfoort. Dit jaar ben ik begonnen als derdejaars student aan de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Vorig jaar heb ik de specialisatie Digitale Media gekozen. Dit is mij erg goed bevallen en vandaar dat ik dit jaar gekozen heb voor de specialisatie Mediastrategieën. Naast mijn studie heb ik een bijbaantje, waar ik met plezier naar toe ga. Verder liggen mijn interesses bij muziek, mode en social media. Ik hoop dat ik in de toekomst deze dingen kan combineren, zodat ik mijn droombaan kan realiseren.

In het tweede jaar heb ik stage gelopen bij het bedrijf HFM, gevestigd in Amsterdam. HFM helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door de talenten te herkennen en te benutten. Via de online assessments bieden ze HR managers een dieper inzicht in de organisatie.

Ik heb ontzettend genoten van mijn stage periode en hierdoor heb ik de keuze gemaakt om de minor Psychologie in de grote stad te doen. Dit is heel iets anders dan MIC, maar ik denk dat deze minor goed van pas kan komen in mijn toekomst in de media en communicatie wereld.