Alex Ebbers

Hi allemaal, mijn naam is Alex Ebbers. Deze 21-jarige chick met een jongensnaam (om je maar alvast voor teAlex Ebbers zijn) heeft voordat ze aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie begon een half jaar in Spanje gezeten. Ik heb daar m’n best gedaan om Spaans te leren, en hoewel taal wel ‘zeg maar echt mijn ding’ is, is van het Spaans leren tussen het feesten en opvoeden van au pair-kindjes (te) weinig terechtgekomen.

Na mijn halfjaarlijkse Spaanse avontuur werd het toch tijd voor iets serieus: studeren. In mijn tweede jaar van Media, Informatie en Communicatie heb ik lang en hard getwijfeld tussen twee specialisaties: Tekstschrijven en Digitale Media. Bij Tekstschrijven lag mijn hart, bij Digitale Media waarschijnlijk de toekom
st. Uiteindelijk is de keuze toch gevallen op Digitale Media. Ik koos voor ‘de toekomst’ omdat ik overal om me heen merk dat internet een steeds belangrijkere rol inneemt in het dagelijks, en ook in het bedrijfsleven. Maar omdat ik schrijven toch wel erg leuk vind, heb ik in dat jaar toch stage gelopen op de redactie bij een ontzettend leuke website: Froot.nl. Voor deze website schreef ik artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik heb veel geleerd bij Froot. Onder andere dat ik mijn passie voor schrijven, ondanks de keuze van mijn specialisatie, niet op wil geven. Vandaar ook dat ik de minor Creatief schrijven ga volgen, waar ik nu al erg naar uitkijk.

Maar goed, even back to business; een logische vervolgstap vanuit Digitale Media naar het derde jaar was voor mij de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Met deze specialisatie hoop ik inzicht te krijgen in hoe bedrijven het almachtige web in kunnen zetten om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Door de minor die ik ga volgen en deze specialisatie te kunnen combineren, hoop ik uiteindelijk te komen waar ik wil. Maar waar dat precies is, ben ik zelf ook nog hard naar op zoek.

Oh, en voor wie het leuk vindt, ben ik natuurlijk ook te vinden op het hele sociale gebeuren. Ik ben te vinden op onder andere: InstagramTwitter en Pinterest.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s