Jennifer Burger

on

photoWat leuk dat je bent beland op ons kleine stukje internet MICwatching! Ik ben Jennifer, een creatieve student met een passie voor fotografie en een grafisch vormgeven verslaving. Toen ik aan de opleiding  Media, Informatie en Communicatie begon, heeft mijn liefde voor vormgeving ervoor gezorgd dat ik mezelf in mijn vrije tijd verschillende programma’s heb aangeleerd. In 2014 heb ik deze kennis toe kunnen passen tijdens mijn stage bij Internet Marketing Nederland. Gedurende de periode bij dit bedrijf heb ik een cursus gemaakt voor bedrijven die de basis willen leren van het Adobe programma InDesign CC. Ik hoop tijdens de rest van mijn opleiding en de minor Beeld, die ik dit jaar ga volgen, nog veel meer te leren over grafisch vormgeven. Uiteindelijk zie ik mezelf over een aantal jaar het liefste werken als zzp’er in dit vakgebied.


Meer over mij weten? Neem een kijkje op mijn LinkedIn pagina.
Benieuwd naar mijn artikelen? Klik dan hier