Marten Zwitser

Ik ben Marten Zwitser, 26 jaar oud en ik woon in Haarlem. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie (MIC) omdat ik graag schrijf en het belangrijk vind om op de hoogte te zijn van alle ins en outs op het gebied van media en nieuws.

Tijdens dit studiejaar volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Ik denk dat digitale media steeds belangrijker en groter worden in onze samenleving en bovendien vind ik het interessant om te weten hoe je, als bedrijf of individu, een succesvolle strategie vanaf de grond kunt opbouwen en onderhouden.

Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Play like a Champion in Amsterdam, een heel divers mediabedrijf waar ik me bezighield met het schrijven van content voor verschillende websites en social media-kanalen. De focus ligt er volledig op sport. Na mijn stageperiode ben ik er blijven werken. Voor de blog www.betweters.nl schrijf ik onder andere voor- en nabeschouwingen van verschillende sportwedstrijden en -evenementen. Op social media, bijvoorbeeld Twitter (@betweters) zorg ik voor live-verslaggeving en nieuwsfeitjes. Ook deel ik geschreven content op de blog met onze volgers op Facebook en Twitter.

Sport en schrijven zijn mijn passies en daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Kom ik automatisch uit bij waar ik voor sta in het leven: doe wat je leuk vindt. En volg vooral MICwatching om op de hoogte blijven van de laatste trends, hypes en tricks in het (digitale) medialandschap. Succes verzekerd.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s