Charlotte van Kleef

IMG_8429-1

Ik ben Charlotte van Kleef en ik ben achttien jaar oud. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie. Waarom?  Het geeft me veel voldoening om content te maken en hiermee bijvoorbeeld websites interessant voor lezers of kijkers te maken. Hiernaast ga ik ook redelijk makkelijk door de vakken marketing en onderzoek heen, omdat ik hier veel interessante informatie in vind. Kortom ik vind de studie erg leerzaam en interessant, ik weet echter nog niet wat ik precies wil gaan doen later.

Na mijn studie ben ik wel van plan om een paar jaar in het buitenland (Spanje, Italië, Duitsland) te gaan basketballen. Ik ben ontzettend verslaafd aan basketbal. Het is daarom super fijn dat ik twee keer per dag twee uur mag trainen. Ook mag ik elke zomer Europese en Wereld kampioenschappen spelen, ik heb zelfs al een keer meegedaan aan de Jeugd Olympische Spelen en daar zilver gehaald.

 

 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s