Lisa Zonderop

Beste MICWatching bezoeker,

Wat leuk dat je op mijn pagina bent. Ik ben Lisa Zonderop en ben 22 jaar. Net zoals mijn medestudenten op deze website, volg ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb dit jaar (3e jaar) gekozen voor de specialisatie Digitale Mediastrategieën, omdat ik me meer wil gaan verdiepen in de media. Daarnaast vind ik marketing een leuk vak om meer van te leren, dit is ontstaan door mijn vorige opleiding Marketing en Communicatie. Ik heb er daarom voor gekozen om mijn minor te gaan richten op marketing.

Vorig jaar heb ik stage gelopen bij de Gemeente Hilversum, waar ik een marketing en sociale media plan heb geschreven voor de online communicatie afdeling. Ze wilde sociale media op een betere manier gaan inzetten voor de Hilversummers, om ze te informeren en amuseren. Ook hier heb ik weer veel van geleerd en neem ik mee in mijn verdere leerproces.

Ik hoop dat MICWathcing.nl je gaat inspireren en informeren en hoop dat je vaker terugkomt op onze website om de content te bekijken!

Wil je meer over mij weten? Klik dan door naar mijn LinkedIn-pagina.

 

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s