Genèviéve Korte

on

1891195_781842058511120_2040801202_nWanneer mensen mij tegenkomen herinneren ze zich meestal drie dingen. Een, mijn naam is zowat niet uit te spreken (Zje-ne-fie-je-feh!). Twee, mijn haar is een of andere felle kleur uit het regenboog spectrum. Drie, ik lijk nogal op te gaan in wat ik op dat moment aan het doen ben of in mijn hoofd heb.

Mijn naam is Genèviéve en ik ben een 24-jarige media studente aan de HvA. Dit jaar zal ik één van de auteurs zijn van MICwatching. Met mijn achtergrond in ICT, grafische vormgeving en kunst plus mijn brede interesses hoop ik interessante en leerzame artikelen te kunnen schrijven én deze visueel te ondersteunen. De Adobe programma’s zijn namelijk deel van mijn vaste vriendenkring (ze zijn wel wat saai op feestjes en lopen nog wel eens vast).

Waar mijn interesses lopen van de laatste Koreaanse modetrends tot de vraag ‘are we alone in the universe?‘ (nee) zal ik mij de komende weken richten op verschillende online fenomenen.

Trouwens, hier vind je mij op LinkedIn.

0 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *