Kelly Laffra

on

Mijn naam is Kelly Laffra en ik ben 23 jaar.
Ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben nu derdejaars studente en volg de specialisatie Digitale Mediastrategieën.

IMG_9516Als klein meisje wilde ik altijd schrijven. Daarom heb ik in het tweede jaar de specialisatie Tekstschrijven gevolgd. Daarnaast heb ik stage gelopen bij het Noordhollands Dagblad, op de redactie van de Schager Courant. Hier werd ik heel vrij gelaten en mocht ik met eigen ideeën komen. Daarnaast heb ik uiteraard veel mogen schrijven.

Voordat ik begon aan de specialisatie Tekstschrijven heb ik ruim anderhalf jaar meegewerkt aan het jongerenmagazine Alive! Dit blad was voor jongeren in mijn gemeente en werd gemaakt door een groep enthousiaste tekstschrijvers. Voor dit blad schreef ik onder andere een interview met Martin Garrix, heb ik een artikel geschreven over een emotionele ervaring en schreef ik de bioscoopagenda. Daarnaast begon ik steeds meer interesse te krijgen in eindredactie. Daarom heb ik naast het schrijven van artikelen ook lange tijd de eindredactie voor dit blad gedaan.

Zoals ik al zei, ben ik erg geïnteresseerd in eindredactie. Niet alleen de taal spreekt mij hierbij aan, maar ook het zorgen voor het perfecte eindproduct. Ik ben geordend en vaak ook perfectionistisch.

Ik ben iemand die open staat voor nieuwe dingen en graag leert van anderen. Ik probeer altijd mijn beste beentje voor te zetten en de dingen van de positieve kant te bekijken.

Meer over mij weten? Neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Benieuwd naar mijn artikelen?
Annemieke Staupe: “Reageer ALTIJD op een vraag!”

LinkedIn: Professionele zusje van Facebook

Ted Talk: Klagen op Facebook? Stop ermee!

10 Manieren waarop robots ons lichaam vervangen

De evolutie van ‘wassen’

Hoe werkt de zelfdenkende koelkast?