Sylvia Tran

on

Student/ Vlogger / Mediafanatic

side

Hola! Mijn naam is Sylvia Tran en ik ben een 19 jarig meisje wonend in Hoorn. Momenteel ben ik derdejaars student van de opleiding Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam en richt ik mij op de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Vorig jaar heb ik de specialisatie Media Marketing gedaan. Hierdoor heb ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van marketingcommunicatie, commerciële teksten schrijven en online, maar ook offline campagnes oprichten. Ik heb werkelijk gek van (social) media en houd me er continu mee bezig. Deze opleiding past precies bij mij.

Vorig jaar heb ik een korte, maar zeer leerzame (en leuke) stage mogen lopen bij Instawall in Alkmaar. Het is een online webshop, waarmee gebruikers van Instagram een collage kunnen maken van hun mooiste Instagram foto’s. Mijn functie binnen het bedrijf was marketingcommunicatie gericht, maar ik mocht veel meer doen dat alleen dat. Ik mocht artikelen schrijven voor de blog, persberichten schrijven, bloggers e-mailen, foto’s maken en bewerken voor de website, in contact zijn met de klanten en natuurlijk ook Instawalls samenstellen! Zo heb ik er een mogen maken voor o.a. Utopia.

In mijn vrije tijd werk ik in de bediening bij Restaurant Dam Plaza in Amsterdam. Ik werk ook voor INVAZI, een evenementenbureau in Rotterdam dat zich veel richt op de Aziatische cultuur. Daarbinnen werk ik binnen de marketingafdeling van het bedrijf. Klinkt best saai, maar ik ben in contact gekomen met al veel internationale (Aziatische) artiesten! Ik geniet volop van het studentenleventje. Net zoals iedereen hier houd ik ook van feestjes, dansjes, drankjes, reizen, fotografie en noem het maar op. Af en toe plaatst ik ook een video op YouTube.

I am social! Je kan mij vinden op:

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube