Charlotte Brugman

on

Beste lezer van MICwatching.nl, ik ben Charlotte Louise Brugman en ik ben met mijn net 19 jaar oud een van de jongste derdejaars studenten op de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

DSC07109

Als derdejaars studente volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. In mijn tweede jaar heb ik de specialisatie “Mediamarketing” gevolgd en heb ik stage gelopen als online marketeer en event planner bij JOSH V, een mode- en lifestyle merk voor vrouwen. Marketing en communicatie vind ik erg interessant en ik ben dan ook nieuwsgierig naar deze werkomgeving. Om mij verder te specialiseren in deze richting vind ik het belangrijk om mij te verdiepen in de online kant, aangezien de focus tegenwoordig online ligt! Digitale mediastrategieën is voor mij dus ook een strategische zet. Met deze specialisatie zal ik onder andere veel leren over nieuwe online technologieën en trends, en hoe je marketing en communicatie kan uiten via een online kanaal.

Ik woon in Amsterdam Oud West in een huis met drie huisgenootjes. Ik houd van fietsen op mijn fietsje, de mooie Amsterdamse architectuur en de levendigheid in de stad. In mijn vrije tijd werk ik bij Café het Paleis, een gezellig café in het centrum van Amsterdam, werk ik als communicatie-assistent bij Quootz en doe ik hostessenwerk bij Beaumonde Hospitality.