Sarah Maas

on

Hi lezers!

Verassend genoeg ben ook ik een auteur bij MICwatching.nl. Ik zal mijn uiterste best doen om dit bruisende platform nóg leuker te maken! Goed, zoals jullie al kunnen zien is mijn naam Sarah Maas. Ik ben 23 jaar oud en ik ben derdejaars bij de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Momenteel volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Hoe bind je je doelgroep aan jouw merk? Hoe bouw je de community uit en welke strategie gebruik je hiervoor? Dit zijn de centrale vragen van deze specialisatie. Ik hoop tijdens dit semester antwoorden te krijgen op deze centrale vragen.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het lezen en schrijven van verschillende soorten artikelen. Dit maakt ook dat ik teksten schrijf voor verschillende nieuwsbrieven en websites. Ondanks mijn interesse voor schrijven heb ik in mijn tweede leerjaar toch gekozen voor de specialisatie Media Marketing. De reden voor deze keuze was simpelweg om mijn kennis te verbreden op verschillende vakgebieden. Naast het benoemen voor mijn professionele interesses mogen mijn interesses die ik in het dagelijks leven heb niet uitblijven. Ik ben verzot op chocolade, luister graag naar muziek van Beyoncé en je kunt me in het weekend vaak vinden met een wijntje met mijn vrienden.

Ik heb stage gelopen bij het bedrijf HotNetworkz, een jong bedrijf waarbij sales een hoofdrol spelen. Mijn taken varieerden van het schrijven van nieuwsbrieven tot het nabellen van alle klanten die binnen werden gehaald. Ik mag wel zeggen dat ik sindsdien behoorlijk ben gegroeid op het gebied van communicatie met verschillende klanten en bedrijven. Mijn stage was een ervaring waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van heb. In mijn ogen is dat precies waar een goede stage voor staat.

Ik wens jullie allemaal veel leesplezier!