Yannick Kramer

on


cover portfolioHey jij daar! Ik ben Yannick Kramer, 19 jaar en ik ben een (ja, laten we maar benadrukken) nieuwe auteur voor het opkomende platform MICwatching.nl. Samen met alle andere auteurs wil ik er voor zorgen dat wij zoveel mogelijk leuke en spraakmakende content gaan verzorgen voor deze website. Elke week kan je nieuwe artikelen verwachten in de categorie digitale media.

Voor je kan genieten van alle mooie artikelen die op MICwatching komen te staan zal ik mijzelf even voorstellen. Als ik mijzelf in een paar woorden mag omschrijven zou ik zeggen: energiek, enthousiast, gezellig, spontaan en sociaal. Ik ben 3e jaars student aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC). De studie bevindt zich in Amsterdam en hier woon ik sinds 8 maanden ook met plezier. Momenteel ben ik bezig met de specialisatie digitale mediastrategieën. Deze specialisatie is een vervolg op mijn specialisatie van vorig jaar: digitale media. Ik heb deze specialisatie gekozen omdat ik verwacht dat de informatie die we dit komende halfjaar krijgen, goed toepasbaar is in het bedrijfsleven. Ook ben ik erg geïnteresseerd in marketing. Voornamelijk social media/online marketing spreekt mij heel erg aan en ik denk dat er in deze continue veranderende (online) omgeving nog veel te leren en te winnen valt op het gebied van marketing.

Wat kan je van mij verwachten? Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee wat je van mij kan verwachten. Ik ga gewoon praten over dingen binnen de digitale media die ik erg interessant vind. Dat kan het ene moment gaan over de trends binnen de digitale/sociale media en het andere moment over online marketing en implementatie van je strategie naar online. Het ligt eraan waar ik zin in heb (oftewel een onderwerp waar ik spontaan heel enthousiast over ben). Wat het ook mag zijn, ik hoop dat je het leuk vind en hopelijk is het voor jou een nieuwe bron van informatie waar je ook echt wat mee kan! Dit was het dan voor nu, Ciao!