Jacqueline Zomerdijk

Jacqueline ZomerdijkHallo lezer!

Naast alle andere auteurs, ben ik ook één van de auteurs van MICwachting.nl. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in, om samen met de andere auteurs er een vernieuwend en groots platform van te maken!

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jacqueline Zomerdijk en ik ben ‘alweer’ een kwart eeuw oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Afgelopen schooljaar heb ik de specialisatie Mediamarketing gevolgd en dit schooljaar ben ik mijzelf aan het specialiseren in Digitale Mediastrategieën.

Mede door de opleiding en mijn werkervaring ben ik erachter gekomen dat mijn interesses in de marketing- en evenementenbranche liggen. Het motiveert mij om in projecten te werken waar ik vanaf het begin tot het eind mee bezig ben en elk evenement weer uniek kan maken! Dit kan mede door het juist inzetten van digitale toepassingen én dat is iets wat mij zeer aanspreekt. Ik volg graag de nieuwste trends binnen het digitale mediaveld en zal hier dan ook met veel plezier over gaan schrijven.

Ben jij hier ook geïnteresseerd in of wil je graag reageren op één van onze artikelen? Voel je dan zeker vrij om te reageren! 

Ik wens jullie alvast veel leesplezier!


LinkedIn-profiel | Facebookpagina

 

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s