I’M ME

on

 micwatching ” She thought she could so she did ”


Mijn naam is Imme, 20 jaar oud en mediastudente aan de Hogeschool van Amsterdam. Van jongs af aan heb ik altijd willen schrijven, maar ondertussen ben ik erachter gekomen dat dat niet is wat ik wil. Door mijn stage bij Spice PR heb ik veel geleerd over fashion, branding en netwerken en ben ik veel gegroeid in dit vakgebied. Daarnaast heb ik bij NL Film de productie van de misdaadserie Penoza ondersteund en door deze ervaring wil ik me graag meer specialiseren in film.

Ik ben een spontaan en zorgzaam persoon. Ik ga graag met andere mensen om en ik vind het het allerbelangrijkste dat iedereen zich fijn voelt in het team waar we in werken. Als ik iets leuk vind, kan ik ontzettend enthousiast zijn en hier anderen van overtuigen.

Wil je meer weten over Maria de Wit: adjunct hoofdredacteur online van Deputy Editor ELLE Online? Klik dan hier. Benieuwd naar hoe je kan doen alsof je interessant bent? Klik dan hier. Of wil jij mijn visie weten over media en het uiterlijk? Bekijk mijn TED-talk dan hier.