Kim Appelboom

Schermafbeelding 2015-09-15 om 15.11.30

Ik ben Kim, woon in Amsterdam (op kruipafstand van huis naar de HvA) en ben 26 jaar. Een leeftijd waarbij je al prima getrouwd, een lieve man en een tweeling kan hebben (ik hoop namelijk op een tweeling, wel zo makkelijk in één keer) Maar toch heb ik ervoor gekozen om alleen babyshowers aan vriendinnetjes te geven en mijzelf te richten op het studeren. Ik ben ambitieus en wil echt iets bereiken in het leven. Ik vind het leuk om te schrijven en alle nieuwtjes rondom de media te ontdekken. Dit is ook een van de redenen waarom ik voor MIC heb gekozen.

Ik sta positief in het leven en wil van alles het beste maken. Spijt is zonde, vooruit denken en oplossen is belangrijker. Daarom ook de quote:

The only time you should ever look back, is to see how far you’ve come

Buiten mijn studie ben ik al zeven jaar werkzaam als salesadvisor bij de Bijenkorf op de afdelingen accessoires en cosmetica. Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben, klanten te helpen met een goede service en ze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Ik ben een echte mensen mens. Ook al woon ik alleen en is de rust en vrijheid soms geweldig, toch vind ik het fantastisch om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe culturen te ontdekken en talen te leren. Vooral de Spaanse taal heeft mijn grootste voorkeur. Ruim 6 jaar geleden heb ik een halfjaar in Salamanca gewoond om deze mooie taal te leren.

In de zomer heb ik stage gelopen op de salesafdeling bij To20, een advertentienetwerk voor kids en jongeren. Hier heb ik geleerd om creatieve voorstellen te maken, maar ook om de telefoon op te pakken en salesgesprekken te voeren. De salesafdeling is mij ontzettend goed bevallen. Ik heb in de korte periode een afspraak gescoord bij een bedrijf, wat natuurlijk een enorme voldoening geeft. Ook heb ik mee mogen helpen om de marketingafdeling waarmee ik nieuwsbrieven mocht schrijven, cases mocht uitwerken en onderzoeken verrichten. Marketing heeft vooralsnog mijn grote voorkeur. Mijn droombaan zou een marketingmedewerker voor een cosmetica/fashionblad zijn in een warme Spaanse stad.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn LinkedIN pagina:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s