Shenyce Bosch

11248076_10204421422717587_2004681566483221606_nHi lezers! Mijn naam is Shenyce Bosch (1995) en net als de andere MIC-studenten op dit platform volg ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën. Mijn grootste passie is beauty en in het verleden heb ik mijn nieuwe specialisatie al gecombineerd met mijn passie. In 2014 heb ik stage gelopen bij de grootste beautywebsite van Nederland, Beautygloss.nl. Ook begon ik in 2014 met een stage bij webshop bol.com, op de afdeling Mooi en Gezond. Momenteel combineer ik mijn studie met werkzaamheden voor deze webshop.

Door deze ervaringen, is mijn interesse in online marketing en E-commerce alleen maar groter geworden. Vooral op het gebied van beauty, denk ik dat er online nog veel te halen valt.

Het lijkt mij superleuk om meer over Digitale Mediastrategieën te leren tijdens deze specialisatie, zodat ik met nog meer kennis aan een volgende stage kan beginnen. Waar ik mijn afstudeerstage zou willen doen? Nu ik de beautyblog en de beautywebshop heb gehad, lijkt het mij erg interessant om bij een beautyleverancier stage te lopen. Ik zou mee willen denken over hoe zij door middel van online marketing hun klanten kunnen inspireren en hun E-commerce kunnen ontwikkelen.

Ik hoop dat jullie mijn content op MICWatching leuk vinden.

Mocht je in contact willen komen met mij, stuur mij dan een berichtje op LinkedIn.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s