Over Sharon de Kruijff

on

DSC_0042xHallo lezers van MICwatching.nl! Ik ben Sharon, een van de auteurs van dit online platform en ook ik volg momenteel de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Vorig jaar heb ik hier de specialisatie Mediamarketing gedaan, waarbij ik verschillende dingen heb geleerd: van het schrijven van een marketingplan tot het uitwerken van een eigen format in een launchplan. Dit jaar doe ik de specialisatie Digitale Mediastrategieën waarbij ik mij steeds meer tot een mediaprofessional hoop te ontwikkelen. Want dat is waar ik hier voor opgeleid word.

In tegenstelling tot de meeste studenten hier, heb ik nog geen idee welk beroep ik aan het eind van deze opleiding zou willen uitvoeren. Om deze rede ben van plan om na mijn diploma een master te gaan volgen. Welke master weet ik ook nog niet, maar dit zal zeker in het verlengde liggen van MIC. Want wat ik wel weet, is dat ik deze opleiding ontzettend interessant vind, de ontwikkelingen rondom media boeien me namelijk enorm.

Op MICwatching zullen jullie mij wel vaker tegen komen aangezien ik hier, met al mijn kennis van wat ik tot nu toe op het MIC geleerd heb, een aantal tutorials, interviews en reportages zal gaan schrijven.

Naast school werk ik graag in de bediening en achter de bar, hou ik van eten, uitgaan en vind ik fotografie en film ook nog best interessant! Mocht je me na al deze informatie nog beter willen leren kennen, bijvoorbeeld over mijn werkervaring, kun je me vinden op Linkedin, Facebook en Instagram.

0 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *