Over Laurie van Deventer

on

Laurievdeventer
Hi! Mijn naam is Laurie van Deventer, ik ben 19 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik studeer Media, Informatie, Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding en heb dit jaar voor de specialisatie Digitale Mediastrategieën gekozen. Ik ben heel erg benieuwd naar het komende half jaar, omdat ik niet zo’n goed idee heb wat ik er van moet verwachten. Wel heb ik er erg veel zin in. In mijn tweede jaar heb ik voor de specialisatie Tekstschrijven gekozen en drie maanden stage gelopen op de Nederlandse en Belgische redactie van FashionUnited, waar ik nu freelance voor schrijf.
Toen ik begon aan deze opleiding wist ik zeker dat ik wilde schrijven voor verschillende modeplatformen, maar ik krijg nu ook steeds meer interesse in de televisiewereld. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niet meer wil schrijven, maar wel dat het ooit misschien een combinatie van de twee wordt. Daarnaast heb ik ook steeds meer interesse gekregen in het maatschappelijke onderwerpen en het maatschappelijk belang. Daar zou ik ook graag induiken vanuit een journalistiek oogpunt.

Zelf maak ik eigenlijk elke dag gebruik van internet. Is het niet op mijn telefoon, dan wel mijn laptop. Ik denk dat ik meer tijd spendeer op het internet dan ik graag zou willen toegeven. Nu is het niet dat ik alleen maar Youtube filmpjes aan het kijken ben, ik doe er ook nog wat nuttigs mee. Zo heb een tijdje mijn eigen mode- en lifestyleblog gehad, genaamd Laurettie. De blog bestaat nog steeds, maar wordt niet meer regelmatig geüpload. Daarnaast vind ik fotografie ontzettend interessant en lees ik graag de ene roman na de andere.

Verder ben ik een nieuwsgierig, hardwerkend, enthousiast, loyaal, flexibel, positief en empatisch persoon. Ik vind het belangrijk dat mensen zich in groepsverband aan de gemaakte afspraken houden en dat je samen op een gezellig en tevreden manier naar een eindproduct werkt. Ik kan een groep leiden, maar functioneer net zo goed in een team of groep als ik de leider niet ben.

Wil je meer informatie over waar ik me allemaal mee bezig houd, neem dan een kijkje op mijn Linkedin profiel.