Rebecca Bloemzaad

Rebecca BloemzaadHallo lezer! Mijn naam is Rebecca Bloemzaad en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit schooljaar ben ik mijzelf aan het specialiseren in Digitale Mediastrategieën.

Afgelopen schooljaar heb ik de specialisatie Mediamarketing gevolgd. Ik ben erachter gekomen dat vooral hier mijn interesses liggen. Ik heb er dan ook veel plezier aan beleefd een marketingplan te schrijven voor Voetbal International. Dit marketingplan heeft uiteindelijk geresulteerd in een interessant, nieuw idee voor het merk. Namelijk het allereerste voetbalevenement van Nederland. Ik merkte tijdens het project dat ik dit later graag fulltime zou willen doen. Daarom heb ik gekozen voor de specialisatie Digitale Mediastrategieēn, omdat ik dit jaar dingen verwacht te leren die voor marketeers interessant en essentieel zijn.

Ik heb (ondanks mijn specialisatie Mediamarketing) tien weken stage gelopen op de redactie van Beautify.nl. Beautify is onderdeel van Wayne Parker Kent, de grootste online uitgever van Nederland. Het bedrijf is vooral bekend van online magazines als NSMBL, Froot en Culy. Door stage te lopen bij Beautify, wilde ik mijn werk- en leerervaring op deze manier uitbreiden. Ondanks een leerzame en leuke tijd, ben ik er wel achter gekomen dat mijn hart meer bij marketing ligt.

Naast dat mijn hart bij (media)marketing ligt, ben ik ook dol op het volgen van trends. Verwacht daarom veel content van mij wat zich vooral focust op trends binnen de marketingwereld. Veel leesplezier!

Instagram // LinkedIn // Facebook

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s