Even voorstellen…

on

MichelleEven voorstellen….

Wie ben ik? Wat kan ik? En wat interesseert mij? Heb je daar weleens over nagedacht? Ik wel! Al heel vaak maar er over schrijven. Ho maar! Toch iets moeilijker dan ik dacht. Want ik houd niet van een standaard voorstel lijstje. Nee, dat wil ik niet. Als ik iets schrijf, wil ik er wel wat leuks van maken. Ik wil dat jij als lezer geïnteresseerd blijft in wat ik heb geschreven. Ben je al een beetje geïnteresseerd in wie ik ben??

Toch maar wat over mezelf vertellen dan!

Michelle is mijn naam, die moet je dus onthouden. Mijn achternaam is niet zo interessant die hoef je dan ook niet te weten. Afgelopen zomer ben ik 22 jaar oud geworden, of jong mag ik eigenlijk nog wel zeggen. Zoals de meeste schrijvers op dit platform doe ik ook de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind de opleiding erg leuk! Ik leer elk blok nieuwe dingen en elke keer denk ik, dat is ook een leuk functie. Dus wat ik wil worden, ik heb nog geen idee! Door de diversiteit van deze opleiding leer ik veel nieuwe vakgebieden kennen en ontdek ik nieuw interesses.

Zo heb ik vorig jaar een spiegelreflex camera (Canon 550D) gekocht en ben ik verzot op het maken van foto’s. Maar goed ben ik zeker (nog) niet. Wel vind ik het super leuk en leer ik steeds meer door zelfstudie maar ook door mensen die op mijn pad komen en mij weer een leuke functie uitleggen. Door deze creatieve interesse ben ik mij ook gaan interesseren in graphic design, je weet wel.. Illustrator, Première pro, Photoshop, Indesign. Leuke interessant en super handige programma’s.

Oké, nog iets persoonlijks van mij dat niets te maken heeft met educatie of toekomst: SKIEEN! Je mag mij altijd wakker maken voor sneeuw. Sinds ik zestien ben geef ik skiles in Oostenrijk en ben ik (nog) elk jaar te vinden in Flachau, minimaal twee keer per jaar natuurlijk.  Ook heb ik deze zomer mijn surftheorie gehaald voor windsurfen. Nu mag je mij dus ook wakker maken voor watersport. Maar dan moet het wel lekker weer zijn, want hier in Nederland lijkt het mij maar koud en dan moet je zo’n wetsuit aan, daar voel ik me nou niet zo comfortabel in.

En heb ik mezelf zo goed voorgesteld? Heb ik een beetje uniek geschreven? Ik hoop het!
Dankjewel voor het lezen van mijn eerste artikel.