Over Nadeche van Aagten

2Hallo!

Mijn naam is Nadeche van Aagten, ik ben 19 jaar oud en studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn specialisatie richt zich vooral op Digitale Media.

Ik ben geïnteresseerd in trends op het gebied van online media. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van apps of mogelijkheden tot interactie vind ik erg boeiend! Deze ontwikkelingen probeer ik ook zoveel mogelijk te volgen via bijvoorbeeld social media en nieuwsberichten. Ik beschik over kennis en ervaring op het gebied van Social Media Marketing, want hier heb ik ervaring mee opgedaan tijdens mijn stage. Ook ben ik geïnteresseerd in hoe de consument reageert op verschillende acties op het gebied van marketing. Daarnaast beschik ik over enige kennis op het gebied van online marketing op website en heb ik ervaring met het werken op een blog. Dit heb ik ook tijdens mijn stage geleerd. Ik ben in staat om creatieve content te bedenken die aansluit op de doelen van de organisatie en vind het interessant om deze content in te laten spelen op de actualiteit. Mijn creatieve kant wil ik dan ook steeds ontwikkelen en toepassen in opdrachten!

Ik heb stage gelopen bij DIT is TV, een soort Nederlandse Netflix. Het is een start-up dat haar doelgroep vooral probeert te bereiken via Facebook en een eigen blog. Bij DIT is TV was ik verantwoordelijk voor het blog en voor de Facebookmarketing. Ik bedacht elke dag een nieuw actueel onderwerp op het gebied van films en hier schreef ik dan een blog over. Op Facebook bedacht ik vaak acties die voor extra engagement en voor nieuwe potentiele klanten moesten zorgen. Zo bedacht ik bijvoorbeeld win acties en plaatste daar een gewaagde foto bij. Hier kon ik veel van mijn creativiteit kwijt en dat vond ik erg leuk! Bekijk hier een voorbeeld van een blogpost die ik geschreven heb!

Omdat ik digitale media studeer, ben ik natuurlijk ook actief op social media! Ik zit op Facebook, Instagram, Pinterest en Snapchat. Je kunt hier vast uit op maken dat ik geïnteresseerd ben in fotografie. Fotograferen, het delen van foto’s en collages maken, zijn dingen die ik vooral op deze social media doe.

In de toekomst hoop ik meer ervaring op te doen op het gebied van marketing en ik hoop nog veel creatieve content te maken!

Bekijk hier mijn LinkedIn pagina!

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s