Een optimale website voor jouw supermarkt

Steeds meer Nederlanders doen hun boodschappen online. In het eerste kwartaal van 2018 kwam dan ook 3,6% van de omzet van Nederlandse supermarkten door online boodschappen.  Het is al bij veel verschillende supermarkten mogelijk. De concurrentie is hoog, daarom is het belangrijk dat je je onderscheid van de rest.

In onderstaande whitepaper geef ik je tips om de website van jouw supermarkt te optimaliseren. Dit doe ik aan de hand van het BJ Foggs model, waarbij zowel de triggers, motivaties als ability worden besproken. Daarnaast zullen verschillende voorbeelden worden bekeken om een beter beeld te krijgen.

Nieuwsgierig geworden en wil jij ook jouw website verbeteren? Bekijk dan snel mijn whitepaper 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *