‘Verdubbel het aantal van je evenement met deze tips over event advertising’

Bij het organiseren van een evenement komt meer kijken dan alleen het uitzoeken van je artiesten, vormgeving, locatie. Het online marketing gedeelte wordt vaak flink onderschat door organisatoren van evenementen en dat is dan ook het gedeelte waar de meeste winst te behalen valt voordat het evenement überhaupt kan plaatsvinden. Neem de tijd, zorg voor een goede verdeling van je marketingbudgetten en tot slot het belangrijkste is natuurlijk het juist inzetten van de content op alle sociale media kanalen.

White paper link:
https://infograph.venngage.com/ps/tCHbTCd094/white-paper-daan-jasperse?fbclid=IwAR2251ECfWRUZgqnm1RsN9sVo1espLXhPqgBST7EUGbXFNk37H9WcZgubQA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *