Robert Cialdini en de krachtige kunst van het overtuigen

Bijna iedereen die werkzaam is binnen de marketing is bekend met de zes overtuigingsprincipes van Cialdini. Maar in 2001 maakt deze hoogleraar in de psychologie ook nog eens een zevende principe bekend en nu zijn er niet alleen de zes basisprincipes: sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, commitment en consistentie, sympathie en wederkerigheid, maar ook eenheid (unity).

In dit White paper neem ik je graag mee in de wereld van online persuasion door eens dieper in te gaan op deze zeven psychologische beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini. Zodat jij deze succesvol toe kunt passen op je eigen website om je conversie te verhogen. Want eerlijk is eerlijk, wie wil er nou niet de technieken leren, zodat jij je bezoekers “ja” kan laten zeggen en laten doen wat jij wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *