Fun in crowdfunding? Zo doe je dat!

We leven in het tijdperk van de crowd. Samen netwerken, alles met elkaar delen en andere helpen is niks nieuws. Crowdfunding is een groeiend fenomeen en biedt nieuwe kansen. Alleen hoe krijg je deze ”crowd” zover om te doneren voor jouw onderneming of product?

Een goed behaviour design is wel degelijk van belang voor een succesvolle crowdfundingscampagne. Het onbewust beïnvloeden van donateurs leidt tot een succesvollere campagne. Wat is de motivatie van donateurs om in jouw idee te investeren?

Dit whitepaper geeft daar een antwoord op. Als je meer wil leren over hoe je extra geld kunt ophalen voor jouw crowdfundingscampagne, lees dan dit whitepaper!

Wellicht is jouw product of idee straks werkelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *