De streamer en zijn trouwe volgers

Live-streaming is booming en heerst tegenwoordig als nummer 1 in de social media wereld. Veel streamers ambiëren een mooie carrière in deze wereld en werken er keihard voor om dit te realiseren. Mensen kijken voornamelijk door sociale motivaties en willen graag ergens bij horen. Dus, aan de streamer te taak hier op in te spelen.

Maar hoe creëer je nou een hechte community op jou stream-kanaal zodat mensen loyaal blijven en jou content bekijken als dagelijkse entertainment? Hier heb ik door middel van behavioural design onderzoek naar gedaan. Deze whitepaper is bestemd voor mensen uit de streaming wereld, zoals de streamers zelf en medewerkers van platformen. Daarnaast kunnen gebruikers er ook wat van leren, en is het interessant voor gamers die een stream carrière ambiëren.

Link naar de whitepaper:

https://micwatching.nl/wp-content/uploads/2019/12/Whitepaper_BasvanMarwijk_MS303Apdf.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *