Mirthe de Vries

Mijn naam is Mirthe de Vries (23) en ik zit in het zevende jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie. HUH?! ZEVENDE JAAR?! Ik hoor het je denken. Dit kan. Ik heb mij tijdens mijn studie namelijk, los van het studeren, gefocust op mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben een bestuursjaar gaan doen bij Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!), hier was ik verantwoordelijk voor de promotie van voorstellingen, subsidie aanvraag en PR. Tijdens dit jaar heb ik mijn passie ontdekt: theatermarketing. Het is fantastisch om op het toneel te staan, maar het is nog fantastischer om ervoor te zorgen dat de zalen vol zitten. Vol met oude grijze duifjes, maar ook met nieuw publiek zoals studenten, jongeren en mensen die niet zo snel naar het theater gaan. Het aanspreken van nieuwe doelgroepen is een doel geworden, een doel dat niet zo snel bereikt wordt in de theaterwereld, omdat er nog weinig gedaan wordt met sociale media.

Naast aan de achterkant van het toneel, sta ik ook graag op het toneel. Ik heb twee voorstellingen in de Stadsschouwburg Amsterdam (nu Internationaal Theater Amsterdam) mogen spelen en heb hier ook stage gelopen op de Marketing & Communicatie afdeling. De combinatie van op het toneel staan en aan de andere kant mensen naar het theater krijgen is voor mij de ultieme ervaring.

Wil je meer weten? Volg mij dan via InstagramLinkedIn of Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *