Eva Verkaaik

on

Iedereen leeft in zijn eigen wereld en heeft zijn eigen ideeën over hoe deze in elkaar steekt. Wij blijven vaak in onze eigen kringen en denken eigenlijk niet echt na over wat er in een andere omgeving gebeurt. We leven in een filter bubbel, maar hoe komen we hieruit? Is het erg dat we in een bubbel leven? 

Ik ben Eva Verkaaik en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Binnen deze opleiding specialiseer ik mij in de richting Digitale Media, waar ik mij bezig houd met de veranderingen die in de digitale wereld plaats vinden. Ik heb uiteenlopende interesses zoals content schijven, fotografie en daarnaast doe ik aan yoga. 

Het fijne aan mijn opleiding is dat het heel breed begon en je zo van alles iets leert. In mijn tweede jaar koos ik voor de specialisatie Digitale Media en in mijn derde jaar voor Digitale Media Strategieën. De twee stages die ik heb gedaan sluiten hier goed bij aan. Als online marketing assistent en een plek op de redactie heb ik veel geleerd over de digitale wereld. Wat mij aanspreekt in de digitale wereld zijn de ontwikkelingen van social media. De meningen zijn zo verschillend en worden allemaal anders onderbouwd. Ik vind het vooral interessant om te lezen wat social media doet met je geestelijke gezondheid. 

Sinds een paar maanden heb ik ook een baan die goed aansluit bij de studie. Ik ben aangenomen als projectmedewerker bij Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid. Hier beheer ik de website van de stichting, maar ook van de twee apps; Earcatch en Subcatch. Ook zorg ik ervoor dat de apps up to date blijven en de social media wordt bijgehouden. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op mijn LinkedIn-pagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *