Mike van Pareen

Waarschijnlijk heb je het wel eens meegemaakt. Je praat met je vrienden over een willekeurig product waar jullie het nog nooit eerder over hebben gehad. Kort daarna zie je het in een advertentie op je Facebook-tijdlijn.

Toeval? Of luistert Facebook mee met je gesprekken? Je kunt je herinneren dat je weleens toestemming hebt gegeven voor het gebruik van je microfoon… één en één is twee, toch?

Mijn naam is Mike van Pareen (22), 3e jaars MIC student, die daardoor dagelijks gebruik maakt van zijn laptop en telefoon. Het verbaast mij steeds weer. Ik heb het over schoenen en een dag later staat mijn hele tijdlijn vol met schoenen. Is dat toeval of wordt er daadwerkelijk met mij mee geluisterd?..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *