Anne Kuijt

“Hé, alweer geen mensen die op mijn artikel hebben geklikt? Ik heb toch goede content? Ik heb toch foto’s, video’s en tekst? Wat willen mensen nou? Ik snap er niks van.” zegt iemand die niks van SEO afweet. Gelukkig ben ik iemand die daarin kan helpen.

Hallo allemaal,

Fijn dat jullie op mijn artikel hebben geklikt. Waarschijnlijk sprong dit artikel naar voren en wekte het je interesse op en daar ben ik blij om. Het was namelijk mijn bedoeling.

Waarom was het mijn bedoeling?

Het is namelijk mijn vakgebied en ik wilde mijn kennis en ervaring gebruiken om jullie kennis met mij te laten maken. Nu vraag je je natuurlijk af wie ik ben.

Zoals je hierboven ziet ben ik dit. Anne Kuijt, een marketing student aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik focus mezelf binnen de studie op Digital marketing. Ik ben zelf altijd bezig met videobewerking en reclame.

Mijn ervaringen binnen de marketingwereld verschilt enorm. Binnen mijn werk als promotor en salesmedewerker moet ik vaak klanten werven en potentiële klanten binnenhalen. Dit doe ik altijd voor grote opdrachtgevers. Dit is voornamelijk offline.

In de artikelen die ik ga delen ga ik mijn kennis en meningen over de hedendaagse digitale marketingwereld delen, met name over videomarketing. Dit zal ik aan de hand doen van modellen en kennis die ik heb gekregen uit mijn studie en werkervaring.

Wat is mijn kennis dan tot nu toe zullen sommigen zich afvragen. Binnen mijn studie heb ik bijvoorbeeld een contentplan moeten maken voor een groot merk wat alcoholische drankmerken onder zich heeft. Binnen deze opdracht is er een filmpje gemaakt voor de opdrachtgever en natuurlijk is het filmpje ook bewerkt.

Alle stof die nodig was voor het contentplan en contentcreatie wordt veel behandeld in de studie. Ook andere zaken komen ter sprake en worden behandelt. Nu kan ik alles gaan opnoemen, maar wat zal een marketeer zijn zonder bijbehorende content.

Hieronder is een plaatje waarmee ik mij bezig houd binnen de studie.

Zoals te zien is het heel breed.

De komende weken zullen meerdere artikelen van mij verschijnen over videomarketing, dus blijf vooral op de hoogte! Informatieve en leuke content komt eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *