Lauryn Stadhouder

Refreshen, scrollen en liken zijn begrippen die niet meer uit mijn systeem te krijgen zijn. Niet alleen omdat ik stiekem verslaafd ben aan mijn smartphone, maar ook omdat ik mij er dagelijks mee bezighoud door mijn werk. Een social media expert, zo zou je me tegenwoordig wel kunnen noemen. 

Mijn naam is Lauryn Stadhouder (20) en ik woon bij mijn ouders in Den Haag. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie (MIC) aan de Hogeschool van Amsterdam. Meer dan vijf jaar geleden begon ik met een weblog over make-up en mode. Deze passie deel ik vandaag de dag nog steeds erg graag. Dat is vast de reden waarom het hebben van een weblog is uitgegroeid naar een enorme Instagram verslaving. Mede door het volgen van deze opleiding, het hebben van ervaring én een ongelooflijk grote interesse, kan ik jullie veel vertellen omtrent online marketing. 

Maar welke ervaring heb ik nu precies? Naast dat ik veel heb geleerd van mijn eigen weblog, heb ik ook veel ervaring op gedaan door content te mogen creëren voor twee kleine online magazines. Daar is het in begin 2015/2016 allemaal mee begonnen. Voor deze online tijdschriften én mijn eigen blog ging ik al veel naar Amsterdam voor het bezoeken van persevents. In 2017 ben ik mij volledig gaan focussen op mijn eigen brand én op de studie natuurlijk. Toen dat uiteindelijk vlekkeloos verliep was het in 2018 tijd voor een beroepsoriënterende stage. Ik werd aangenomen als online marketing stagiaire op het hoofdkantoor van de Bijenkorf. En nu, op dit moment, ben ik werkzaam als tekstschrijver voor Flinders Design. 

Kortom, op MICwatching.nl kan je van mij voornamelijk online marketing gerelateerde artikelen verwachten. Met name op het gebied van social media trends. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder! 

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *