Een goede vlog produceren: zo doe je dat!

on

Vloggen is niet meer weg te denken in het digitale medialandschap. Steeds meer bedrijven zetten vlogs in om de naamsbekendheid te vergroten. Maar dit lukt alleen als je het goed aanpakt. Vloggen is meer dan een simpele video opnemen, want er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. 

Wat is nou de basis van een goede vlog en wat zijn de valkuilen? Hoe zorg je ervoor dat de kijkers jouw vlog daadwerkelijk afkijken? We leven in een wereld waar merken en bedrijven vechten om de aandacht van de consument. In deze video geef ik een aantal tips hoe je ervoor kunt zorgen dat consumenten juist naar jouw vlogs gaan kijken.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xjBHk1ZK_Bc]

Heb jij nog andere tips voor het produceren van een goede professionele vlog? Laat het mij weten in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Fotografie: B&H en Buzzkalender.

0 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Aniek schreef:

  Hey, interessant artikel. Goeie tips! Ik heb nog een vraagje. Als je voor een bedrijf vlogt, moet je dan je kledingkeuze daarop afstemmen?

  1. naomizwaan97 schreef:

   Hoi Aniek! Bedankt voor je reactie.

   Een passende kledingkeuze is zeker van belang. Stel jezelf voordat je voor de camera verschijnt de volgende vraag: wat wil ik uitstralen in deze video? Kleed jezelf op een manier die bij jouw onderneming past. Als je voor een advocatenkantoor filmt, komt het niet professioneel over als je een joggingbroek draagt. Voor een sportacademie is dit juist wel toepasselijk. Bedenk daarom goed voor welk bedrijf je vlogs produceert.

   De juiste kleren zorgen ervoor dat klanten jouw onderneming serieus nemen. Daarom is dit een erg goede tip. Bedankt voor deze toevoeging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *