Ruben Bruinink

on

Geboren in Utrecht maar op dit moment wonend, studerend en werkend in Amsterdam. Ruben (1986) is in zijn vrije tijd een fanatieke amateursporter en mogelijk een nog fanatiekere volger van de sportwereld.

In 2014 begon hij de deeltijdopleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij zit nu in zijn 3e jaar en heeft gekozen voor de specialisatie digitale media. Naast zijn studie is hij werkzaam bij de stichting CPNB en bij New Book Collective. Beide bedrijven richten zich op de promotie van boeken.

Er zijn ongelooflijk veel technologische ontwikkelingen in de omvangrijke en dynamisme sportwereld. Wil je dit bijhouden, dan heb je er een dagtaak aan. Als mediaprofessional in spé en sportliefhebber gaat Ruben deze taak op zich nemen

Daarnaast heeft hij een voorliefde voor alles wat te maken heeft met augmented reality, virtuel reality en mixed reality.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en trends die zich afspelen binnen de grenzen van de mondiale sport? Volg dan zijn blog!

Wil je meer weten over Ruben kijk dan even op zijn LinkedIN pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *