Flore de Koning

on

Met mijn geluk van stand-by vliegen (belachelijk goedkope tickets), mijn passie voor avontuur en een van mijn vele zwakke puntjes dat ik tegen alles ja moet zeggen, beleef ik aardig wat mee in mijn leventje. Maar toch weet ik nog steeds niet wat ik (later) wil worden. Keuzes, keuzes, blegh. Ik wil altijd van alles een beetje.
Hiermee wil ik zeggen dat ik mijzelf moeilijk kan richten op een bepaald onderwerp en ga ik content produceren over onderwerpen die op dat moment actueel zijn en mij interesseren. Mijn voorkeur gaat wel uit naar onderwerpen die iets te maken hebben met creativiteit!

Mijn naam is Flore de Koning, ik ben 22 jaar en studeer Media, informatie en communicatie. Met mijn keuze voor de richting Digitale Media en de specialisatie van Digitale Mediastrategieën, heb ik mijzelf enigszins gespecialiseerd in hoeverre dat kan bij deze brede studie. In mijn tweede jaar heb ik stage gelopen als grafisch vormgever en vond ik dat fantastisch om te doen. Naast school zet ik mij ook heel veel in voor mijn studentenvereniging waar ik een aantal vormgevende opdrachten voor heb gedaan.

Als je nog een goed onderwerp hebt voor mij om over te schrijven, laat het me dan weten in een reactie onder mijn artikelen! Dan ga ik uitzoeken of ik daar iets leuks mee kan. Alle creatieve, leuke en aparte onderwerpen zijn welkom, niks is te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *