Leroy Souverijn

on

Mijn naam is Leroy Souverijn en ik ben een vijfentwintig jarige student en grafisch ontwerper uit Leiden. Studeren doe ik in Amsterdam, sinds 2013 studeer ik Media, Informatie en Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam. Het grafisch ontwerpen heb ik lang geleden geleerd op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Nu in het derde jaar kan ik je aardig wat vertellen over digitale media en digitale media strategieën.

Mijn tijd besteed ik het liefst aan het zetten van goede koffie, het schrijven voor Dwarsbeeld en het reizen voor De Dagkaart. Daarnaast maak ik zo nu en dan een pasta’tje klaar voor de haastige treinreiziger en na drie jaar gewerkt te hebben bij Shakies kan ik wel zeggen dat ik evenveel kennis van fruit en sapjes heb als de jongens van Innocent Drinks. Verder heb ik een flinke stapel concertkaartjes thuis liggen die steeds hoger wordt en ambieer ik een baan bij Airbnb of Srprs.me, en dan niet alleen voor de kantoorbaan.

Zullen we binnenkort een bakkie doen? Je kunt mij vinden op Instagram, TwitterLinkedIn en op LeroyDonovan.