Een welkomstboodschap van Youp

on

Hoi! Ik ben Youp, leuk dat je op mijn verhaal wilde klikken. Ik ben 22 jaar oud, druk, creatief en muzikant. Ook ik heb voor de specialisatie Digitale Mediastrategieën gekozen, vooral omdat ik denk dat daar de meeste toekomst ligt voor me.

Een niet al te heldere ochtend in me woonplaats

Studerend
Vorig jaar heb ik met veel plezier de specialisatie Mediamarketing gevolgd. Ik hou wel van dat rekenen. Creativiteit gecombineerd met wat rekenen is wat ik later wil toepassen in mijn werkveld. Ik vind het leuk en uitdagend om vanuit een strategie mooie ideeën te creëren voor een bedrijf. Ik ben sinds die specialisatie deels bezig als junior marketeer bij mijn bijbaan. Ik ben verantwoordelijk over de Facebookadvertising van drie verschillende pagina’s. Bovendien help ik aan SEO, SEA en ben ik ondersteunend aan de online samenwerkingen via verschillende websites. Voor degenen die deze termen niet direct kennen: het lijkt meer dan het is. Eigenlijk is het gewoon een beetje creatief bezig zijn en een beetje nadenken over wat het bedrijf wil. Ik vind het wel leuk.

Wonend
Ik woon met twee goede vrienden in een huis in Leiden. In de weekenden eet ik lekker en drink ik goed. Doordeweeks ben ik een ijverige student die naast deze studie ongeveer 20 uur per week vervuld aan arbeid in de vorm van het geven van gitaarlessen en het werken als chauffeur en marketeer. In de rest van de tijd verblijf ik het liefst zo lang mogelijk in bed, en/of in de studio met me bandje (gitaar, Gibson ES voor de insiders).

Bedankt dat je tijd hebt genomen om dit verhaaltje hebt gelezen. Over mezelf schrijven vind ik niet makkelijk. Het typen van dit verhaaltje heeft me wonderbaarlijk genoeg een half uur gekost.

Via deze pagina zal ik af en toe iets online zetten. Mijn doel is dat om dat steeds op tijd te doen, maar zoals je kunt zien is dat nu ook niet gelukt. We’ll see!

Bye!

0 reacties Voeg uw reactie toe

 1. selinahehakaja schreef:

  Welkom Youp! Ik ben benieuwd naar je content. Succes met schrijven!

 2. selinahehakaja schreef:

  Welkom Youp! Ik ben benieuwd naar je content. Succes met schrijven!

 3. elinenijburg schreef:

  Creatief geschreven, leuk!

 4. elinenijburg schreef:

  Creatief geschreven, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *